Време е…

Само што ја пофалив нашава блог-заедница ќе мора одма да демантирам :))
Како и најголем дел од македонскиве блогери и јас заминувам на одмор.
Пријатно постирање на сите кои не паузираат. Се гледаме по една не толку долга пауза.
ДАРКО156

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.