Media & Marketing Blog

Пљукни – залепи

За некои работи треба убаво да се размисли и да произлезат како дел од некоја смислена стратегија а не спонтана реакција во моменти на очај.

Биди репорер

2 коментари на “Пљукни – залепи”

 1. .аНТИ

  Дарко, фала што толку редовно ја следиш нашата работа и редовно пишуваш за неа на блогов.

  Многу ме интересира само како заклучи дека „Шпиц“ нема стратегија за развој, врз основа на што. Овој пост повеќе му личи на некоја твоја емотивна реакција пошто не гледам аргументирано образложение. А ако се сеќаваш вакви акции имале и имаат и други медиуми, само не гледам дека некој тоа го толкува како очајнички потег. Што има лошо во отворање на медиумот кон своите читатели?

 2. darko156

  Реакцијата се потпира на денешниот прераскажан маил во весникот.

  Весникот го следам, јас тоа не го кријам. А реакцијата е далеку од емотивна.

  Вакви акции знам дека имало, ова не е сефте, токму затоа мислам дека треба да се унапреди практика малку повеќе, а не да се пофторува едно те исто, особено откако не покажало којзнае каков резултат. Барем не некој кој ми е мене познат.

Коментарите се затворени.