Пљукни – залепи

За некои работи треба убаво да се размисли и да произлезат како дел од некоја смислена стратегија а не спонтана реакција во моменти на очај.

Биди репорер

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Пљукни – залепи

 1. .аНТИ 11/08/2006 at 16:58

  Дарко, фала што толку редовно ја следиш нашата работа и редовно пишуваш за неа на блогов.

  Многу ме интересира само како заклучи дека „Шпиц“ нема стратегија за развој, врз основа на што. Овој пост повеќе му личи на некоја твоја емотивна реакција пошто не гледам аргументирано образложение. А ако се сеќаваш вакви акции имале и имаат и други медиуми, само не гледам дека некој тоа го толкува како очајнички потег. Што има лошо во отворање на медиумот кон своите читатели?

 2. darko156 11/08/2006 at 18:00

  Реакцијата се потпира на денешниот прераскажан маил во весникот.

  Весникот го следам, јас тоа не го кријам. А реакцијата е далеку од емотивна.

  Вакви акции знам дека имало, ова не е сефте, токму затоа мислам дека треба да се унапреди практика малку повеќе, а не да се пофторува едно те исто, особено откако не покажало којзнае каков резултат. Барем не некој кој ми е мене познат.

Comments are closed.