T-Mobile: биди дел од новиот видео спот на Kety Perry

Преку Facebook страницата на нашиот T-Mobile дознав дека и тие се приклучуват на големата европска кампања која неодамна ја најави големиот Дојче Телеком:

Katy Perry and Deutsche Telekom Partner to Ask Biggest Fans to Participate in Her Official ‘Firework’ Video
* ‘Katy’s Project: Pop Video’ campaign will recruit her biggest fans to be apart of her official video for upcoming new single ‘Firework’
* Campaign activities to involve eight European DeutscheTelekom markets
* Campaign reinforces Deutsche Telekom brand claim ‘Life is for Sharing’ by providing memorable moments for fans to share
Aug 09, 2010

Да бидам искрен, нити ја слушам, нити пак ја знам која е баш Кети Пери, ама ми се допаѓа што почнаа редовно да се вклучуваат нашите големи брендови кон ваквите глобални кампањи. Уште повеќе ми се допаѓа што во голема мера се пренасочуваат кон користење на новите медиуми и што се одлучуваат на кампањски / наменски мали (микро) веб сајтови. За оваа кампања детали може да се најдат на http://www.katyvideo.mk. Се што треба фановите на оваа пејачка да направат е да пријават видео во кое тие си го покажуваат својот талент, а за возврат може да бидат дел од следниот видео запис на оваа пејачка.

Katy Perry иT-Mobile кампања во Македонија

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment T-Mobile: биди дел од новиот видео спот на Kety Perry

  1. kihuПотру 12/08/2010 at 10:26

    леле леле ѕвезди во позадина..сјаат ли сјаат 🙂

Comments are closed.