Blogger извади нова верзија

logo100 copy.gifДа не објаснувам премногу, Goodbytes ја сработил темава (добро како и секогаш).

Значи трк на Blogger извади нова верзија со значајни подобрувања

Во 2 збора има подобрувања за сите.

3 Comments Blogger извади нова верзија

  1. GoodBytes 17/08/2006 at 04:40

    Goodbytes ја сработил темава (добро како и секогаш).

    Фала… Кај беше тоа смајлито што црвенее од скромност? 😉

  2. GoodBytes 17/08/2006 at 04:42

    И BTW, си ставил линк кон страницата со коментарите, а не кон текстот од постот. Ќе збуниш некого.

  3. darko156 17/08/2006 at 13:18

    средено, фала

Comments are closed.