Blogger извади нова верзија

logo100 copy.gifДа не објаснувам премногу, Goodbytes ја сработил темава (добро како и секогаш).

Значи трк на Blogger извади нова верзија со значајни подобрувања

Во 2 збора има подобрувања за сите.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Blogger извади нова верзија

 1. GoodBytes 17/08/2006 at 04:40

  Goodbytes ја сработил темава (добро како и секогаш).

  Фала… Кај беше тоа смајлито што црвенее од скромност? ;-)

 2. GoodBytes 17/08/2006 at 04:42

  И BTW, си ставил линк кон страницата со коментарите, а не кон текстот од постот. Ќе збуниш некого.

 3. darko156 17/08/2006 at 13:18

  средено, фала

Comments are closed.