Дали се препознаваш?

Не мислам дали се препозна во некој од карактерите туку дали се препозна како корсник на серијата Vaio на Sony?

Фала, до Сеад што го проследи линков до 365.com.mk, навистина не очекував на крај да заврши ова како реклама, мислев дека е нешто од типот на Collage Humor

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Дали се препознаваш?

  1. Miladin Miladinoski 25/08/2009 at 23:49

    Многу добро изработено видео, можеби ќе кажам дека се пронајдов во него 🙂

    Патем, CollegeHumor 🙂

Comments are closed.