Обележи нова hotspot локација!!!

Пред некое време пишував за Mkmap.com и за мапата која јас почнав да ја правам. Станува збор за мапа на која почнав да обележувам локации каде има бесплатен wireless интернет.

Со цел да се збогати оваа мапа еве еден беџ или копче, кое води до мапата каде може било кој да внесува нови wireless локации во МК, исто така може да се додаваат слики, аудио или видео записи за веќе обележани локации.

MK Hotspots

MK Hotspots

Постапката эа обележување нови hotspot локации не е тешка, но е е ни многу лесна. За додавање нова локација, не е потребна регистација туку само треба на менито лево од мапата да се одбере edit, потоа start editing, да се одбере (кликне) на посакуваната локација на мапата и да селектирате эа каков тип локација станува эбор, и на крај submit location.

Администратрот т.е. јас треба да ја верификувам локацијата эа таа да се појавува на мапата. Постави го беџот и ти на твојот блог эа да ја эбогатиме оваа мапа, а може и ќе иницираме некои нови, подобри, вакви эафати.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments Обележи нова hotspot локација!!!

 1. ribaro 21/08/2007 at 21:32

  Сè е ова супер, но нешто со копчето има проблем, барем кај мене на блог не сака да се појави…

 2. darko156 22/08/2007 at 00:32

  фала, мислам дека се е ОК, фала эа црната сликичка 🙂

 3. Baju Bayi 21/11/2012 at 06:19

  Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about Обележи нова hotspot локација!!! | К О М У Н И К А Ц И И .

 4. melbourne airport ho 21/11/2012 at 06:20

  God will provide, but a good bundle of straw will not be amiss. – Spanish Proverb

Comments are closed.