Дедо му на iPad

Прво едно фала за @Xorran тој го сподели линкот до видеото на Facebook.

Едноставно е, ништо не се случува преку ноќ, нити една нова технологија, медиум и сл. не се случуваат случајно и преку ноќ. Разликата е кој и колку има пристап до истражувања и пари да ги прави истите. Еве еден убав пример.

Станува збор за видео кое го опишува проектот за дигитален весник (таблет) на Knight Rider, многу сличен на денешните таблети. За жал не го направиле.

После кратко пребарување видов дека видеото пред година-две го објавиле многу сајтови, но ете некако сме го пропуштиле. Фала Ричи 😉

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.