Digital Distribution in Television

Оваа и следната недела сум на одмор. Тоа значи дека нема да имам пристап кон глобалнава мрежа со брза широкопојасна врска. Што да правам понудата е толку богата што не можам да се одлучам од кој интернет да go ставам дома.

Но како и да е тоа не е темата на овој пост. Само сакав да кажам дека пдф фајлот кој ќе го посочам не сум го видел 🙂

Center For Social Media Releases New Publication on Digital Distribution in Television. The New Deal: How Digital Platforms Change Negotiations between Public Media and Independent Producers. The report, which is being released at the 2006 SILVERDOCS: AFI/Discovery Channel Documentary Festival, reveals current business practices around new digital distribution in television.

The study, co-produced with the Independent Television Service, comes at a time that is ideal for documentarians and public media executives to work together to clarify plans and expectations for the use of digital distribution on new platforms.

И уште малку плачење. Од горе наведените причини, но и од уште една за која ќе соберам сили па ќе ја постирам кога ќе и дојде време, блогов нема да биде надополнуван со нови содржини вотеков на следниве две недели. Се разбира освен ако не се смилува Сеад да почне да пишува поредовно 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Digital Distribution in Television

Comments are closed.