Повторно со бројки


Две нови истражувања го евидентираат порастот на блог заедницата. Не би сакал да се задржувам на овие бројки долго, бидејќи за нас и не се толку многу важни, но сепак нека послужат за сите оние нови македонски блогери кои сеуште комплето ги нема фатено оваа “болест“ .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.