Реновирање

Еве како што гледате се вратив, и пред да почнам редовно да постирам направив темелни промени во изгледот на овој блог. Во план имам уште некој мали дополнувања, но за тоа во некоја следна прилика. Ова е само да се пријавам дека сум пак активен во МБЗ (македонската блог заедница)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Реновирање

  1. moonwatcher 23/08/2005 at 15:30

    Гледам дека го имаш истиот проблем со темплејтот како кај мене (најверојатно дека е истиот код). Се работи за тоа што кога се влегува во коментари на сајдбарот не се појавуваат архивите или во твојот случај „Историја“. Не дека е некој голем проблем ама не изгледа убаво.
    Поправи го тоа на тој начин што во кодот тргни ги таговите „MainOrArchivePage“ и „/MainOrArchivePage“ од делот што се однесува на архивите. Само прво провери како работи да не се заебе нешто после јас да сум крив :).
    Ај поздрав.

  2. Darko156 23/08/2005 at 16:05

    Благодарам

Comments are closed.