Taormina Mare

Од денес па се до следната недела, не сум блогер, не сум работник, не сум студент, не сум ништо што сум бил во текот на оваа година 🙂

Од денес сум на одмор.

taormina maretaormina mare

The coast area so-called Taormina Mare , among the most beautiful and famous in the world , is at easy reach by walk, car or simply an enjoyable cable car ride right from the town centre.

Галерија со импресии ќе следува. Поздрав

_____________________
trinacriaUpdate: Речено – сторено: Галерија на избрани фотографии од моето (нашето) патување. Прашања и коментари добродојдени.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Taormina Mare

  1. Anonymous 27/08/2006 at 22:34

    Ај убаво да си поминеш. 🙂

Comments are closed.