Google Vs Microsoft

Не помина една недела откако Google го претстави својот нов софтвер, во претходниот пост на овој блог (линк) ја спомнав позоцијата со која Google се поставува себеси над Microsoft Windows. Дека оваа борба не е така стихијна и прикриена одлично забележал Steve Outing од Е-Media Tidbits. Полето на надмудрување е употребата на термин за популарниот RSS Feed.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Google Vs Microsoft

  1. Selektor 29/08/2005 at 15:42

    Off topic: Еве да ти кажам фала…па да те частам и некоја пијачка ќе треба.

    Поздрав и благодарам уште еднаш!

Comments are closed.