Почетокот на крајот на телевизијата

Во мода е да се линкуваат што е можно повеќе македонски блогови за да расте рејтингот. Токму затоа овој пост ќе го започнам вака:
На блогот Канализација најдов линк до една интересна страница што се вика NetNovinar. А таму еден интересен текст кој зборува за умирањето на телевизијата. Логиката вика вака: Блоговите ги убиваат весниците, подкастингот го убива радиото, но засега сеште се нема најдено алтернативна замена за телевизијата. Но Milverton Wallace не мисли така, тој во текстот Mediji u sopstvenoj proizvodnji – građanski i za građane? ја анализира ситуацијата од која наскоро и телевизиските станици ќе бидат загрозен вид. Се на се солиден текст, мене ми се допадна повеќе првиот дел, од проста причина – вториот е повеќе посветен на техничките карактеристики на програмите кои третираат видео презентации.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Почетокот на крајот на телевизијата

  1. oFFchar 29/08/2005 at 15:26

    This post has been removed by a blog administrator.

  2. Baju Bayi 21/11/2012 at 06:47

    Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is excellent, as well as the content!. Thanks For Your article about Почетокот на крајот на телевизијата | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.