1990 наспроти 2010

36860543-2010

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

6 Comments 1990 наспроти 2010

 1. Pingback: Tweets that mention 1990 наспроти 2010 | К О М У Н И К А Ц И И -- Topsy.com

 2. kihuПотру 04/09/2010 at 14:26

  сакав да удрам еден лајк ама немате бутон 🙂

  1. Darko Buldioski 05/09/2010 at 21:11

   Мразиме Like, удри Share место тоа :))))

 3. ADLF 05/09/2010 at 21:27

  Хахаххааааххахааа… одличен е Сеад.

  Вредно за споделување. 😉

 4. Anonymous 16/09/2010 at 14:10

  Треба да се додаде нешто помеѓу слушањето и гуглањето. Прво што јас би го направил е да ја стартувам Shazam апликацијата на мојот мобилен телефон и да ми ја препознае песната. Ако ја препознае го скокаш гуглањето и преминуваш веднаш на гледање на песната, дури и на самиот телефон затоа што апликацијата ќе ти даде и линк за YouTube, а и биграфија и дискографија. 🙂

  Ако не ја препознае Shazam тогаш преминуваш на гуглање.

  Да сумирам, во алгоритамов ти фали еден if > then оператор :).

 5. Laze 16/09/2010 at 14:15

  Јас би рекол дека прво нешто што правам доколку не ја знам песната е да уклучам Shazam или SoundHound, повеќе сум за второво бидеќи на него ги има сите информации од Википедиа, сите други песни од групата и плус директно можеш одма да ја споделиш преку самата апликација на Фејсбук.

  Значи ако имаш iPhone/Android и си "Power User" на истиот го скратуваш целиот тој процес, ама најверојатно ќе задоцниш за на работа едно пола саат 😉

Comments are closed.