Live Blogging – presentation BlogOpen09
Updated. Video included

Мојата презентација која вчера (4ти Септември) ја зборев на BlogOpen09 во рововите на Нишката тврдина како дел од e-tvrdjava

Здравје утре Мите може и видео ќе качи на нет.

UPDATE: Live Blogging – Darko Buldioski – VIDEO (фала Мите)
е, да. “in front” е “in advance” и “pool” е “poll” 😉 меѓу другите грешки 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

7 Comments Live Blogging – presentation BlogOpen09
Updated. Video included

 1. Pingback: Tweets that mention Live Blogging – presentation BlogOpen09 | К О М У Н И К А Ц И И -- Topsy.com

 2. Deda 05/09/2009 at 22:26

  Super ti je prezentacija. Zao mi je sto nisam bio i sto nisam slusao sta pricas…

  1. Darko Buldioski 05/09/2009 at 23:44

   @deda Па не е баш до крај средена како што треба, ама сепак, врши работа. Ќе има видео, ќе надополни малку 🙂

   @dj thanks

 3. Pingback: BlogOpen09 Oficijalni deo | Walter.rs

 4. Pingback: Budite IN na webu, pratite trendove! » Blog Archive » E-tvrdjava – Blog Open 09 iz mog ugla

 5. Pingback: E-tvrdjava – Blog Open 09 iz mog ugla | Blogosfera

Comments are closed.