Македонски RSS

Знам дека ова нема никаква врска со ниту една тема што сум ја обработувал до сега, ама морам да го напишам овој пост. Причината е едноставна. Втор пат во последниве 10 дена се вадам од колосек погледнувајќи насловна страница на дневен весник. Не станува збор за скандалозен напис тука за наслов кој ми изгледа неверојатен,
– Утре ќе се знае дали РСС ќе ги разреши штипските судии –
Нормално она што мене прво ми паѓа во очи е РСС, што мене прво ме асоцира на RSS Feed, а не на Републични судски совет.

Баш штета :((

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Македонски RSS

  1. GoodBytes 08/09/2005 at 01:48

    A1: "Досегашниот Републичкиот судски совет ќе се претвори во Државен судски совет со двојно поголем број членови од сегашните 9".

    Ќе ти ја решат дилемата изгледа. 😉

    GoodBytes
    Panta Rei

Comments are closed.