Програма за конференцијата „Information Society and it’s Impact on Youth Media“

Пристигна и програмата за конференцијата „Information Society and it’s Impact on Youth Media“, подготвена од „Форумот на студенти по новинарство-Македонија“, а која ќе се одржи во Скопје на 12 и 13-ти септември во Скопје, во соработка со „Метаморфозис“ и „Центарот за нови медиуми“.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Програма за конференцијата „Information Society and it’s Impact on Youth Media“

  1. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 08:04

    Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, let alone the content!. Thanks For Your article about Програма за конференцијата „Information Society and it’s Impact on Youth Media“ | К О Ðœ У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.