#комкаст 18 – прв од втората сезона

Помина летото, ние продолживме со нашиот подкаст. Убаво е кога влегуваш во нова фаза од нешто што правиш. Еве на сам почеток една голема благодарност за сите коментари, забелешки, предлози и секако СЛУШАТЕЛИ на нашиот подкаст. Нема да ја сумираме првата сезона туку само ќе најавам што може да слушнете во оваа нова епизода.

Во оваа епизода зборувавме за Eastern European Mobile Monday Developer Summit и бесплатните влезници кои може да ги обезбедите преку локалниот Mobile Monday Macedonia настан кој ќе се случи понеделников кој следува. Потоа на кратко ги најавивме Webfest.me и Webitexpo.com а зборувавме и за статистиката која ја извадивме од твитовите кои го содржат тагот #makbasket (ќе ставам линк кога ќе ги објавиме во друг пост податоците).

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 18 – прв од втората сезона

  1. cheap Pandora Bracel 21/11/2012 at 09:55

    What to do about it: Women tend to combat the winter dryness with creams and moisturizers, but unfortunately, men often don't. It's not rocket science: Just pick up a bottle of moisturizer (preferably unscented), and if you have really dry skin, you might consider a basic humidifier for your apartment to keep the air hydrated. For oilier skin types, you need to look for products that are oil-free that won't further aggravate the problem..

Comments are closed.