Зошто не купувам дневни весници?

Вечер насловна страна 09.09.09
Вест насловна стрна 09.09.09
Вест насловна стрна 09.09.09
Време насловна страна 09.09.09
Време насловна страна 09.09.09

Ова е весник кој се продава, вака требаше да изгледаат денес сите насловни.

Македонски Спорт насловна страна 09.09.09
Македонски Спорт насловна страна 09.09.09

Ич да не зборам дека само Утрински и Нова Македонија стасале да објават на интернет, нормално без да назначат кога точно е објавена истата. 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

5 Comments Зошто не купувам дневни весници?

 1. Pingback: Tweets that mention Зошто не купувам дневни весници? | К О М У Н И К А Ц И И -- Topsy.com

 2. Viktr Ars 09/09/2009 at 16:44

  Moжеби луѓето не ги интересира спорт?

  Пффф спорт, мене баш ми се допаѓа Џорџ Клуни и девојка му. Фото of the фукинг year. 😛

 3. Solza 09/09/2009 at 19:21

  Во Македонија најголемите спортски клубови се ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ. На тоа што овие тимови дриблаат, нашите граѓани онанираат. Потполно се сложувам, и само едно прашувам пред да одам на театар на скопското биенале. ЗОШТО НИТУ ЕДЕН ВЕСНИК НЕМАШЕ НАСЛОВНА СТРАНИЦА ЗА СКОПСКОТО БИЕНАЛЕ, инаку најголемата манифестација од овој вид досега оддржана во земјава?

 4. Anonymous 13/09/2009 at 20:40

  ќути, арно има спорт на телевизиите, порано се чудевме, како изиграле нашите, кој бил најдобар, зошто? како?

  а тоа дека печатените медиуми не ги следат новостите, не е новост.

Comments are closed.