MIA reloaded

МИА имаат нов фенси сајт 🙂 (се уште во тест фаза, но работи одлично).Сајтот е збогатен со нови менија, по рубрики (за Македонија има 18 рубрики), плус рубрики: Свет, Балкан, Европа, па потоа има и потсервиси (5), инфосервиси (5), билтени (3), РСС (конечно) и интересна интерактивна страничка (MIA WEBDEP).

МИА тикерот е редизајниран, со кус вовед во веста, а целосна достапност има само со претплата.Се на се, одличен првичен впечаток. Колку и да се развива информациско-медиумскиот систем кај нас МИА останува сервис гиган во ширењето информации.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments MIA reloaded

  1. dare 12/09/2008 at 16:51

    smeni link http:// e a ne hhttp

  2. sead93 12/09/2008 at 17:21

    dare merci 🙂

  3. airport transfer 21/11/2012 at 05:02

    Jimmy Buffett~ If we couldnt laugh we would all go insane.

Comments are closed.