Ветено – сторено

Бидејќи коментирав за нејзината содржина (линк) повелете доколку веќе не сте ја виделе уверете се и сами:
Насловна страница на Дневник од 13.09.2005 (линк)

За да не бидам и јас како нив, нема да ја ставам сликата директно на блогов, туку ќе поставам едно предупредување до сите кои не сакаат морбидни слики да не ја гледаат.