Весникот стоеше на маса цело утро, но сеуште го немав отворено. Ќерка ми само пред некоја минута дојде од градинка. За среќа, прво го прочитав ова, па го тргнав весникот надвор од нејзин дофат. Не дека таа се интересира за весници, но може да и' текне да ги разгледа сликите.

Лудаци.

Еднаш порано имав ставено линк кон белата книга за тероризмот на ОНА во 2001 година, која се хостира на сајтот на Дневник. Со црвени букви беше ставено предупредување дека таму има материјали кои не се за сечии очи.

Како и да е, такви слики не треба да се ставаат на насловна страна на весник.