Повторно

Благодарност до Филип (развигор) кој по втор пат го објавува овој блог во рамките на рубриката сајт на денот (блог) во дневниот весник Време.

Линк до написот: Комуникации повторно. Таму има објаснување зошто е објавен повторно. Не е со врски жими мајка 🙂

1 Comment Повторно

  1. Развигор 13/09/2006 at 20:21

    И јас потврдувам дека не е со врски! 🙂

Comments are closed.