Ветено – сторено

Бидејќи коментирав за нејзината содржина (линк) повелете доколку веќе не сте ја виделе уверете се и сами:
Насловна страница на Дневник од 13.09.2005 (линк)

За да не бидам и јас како нив, нема да ја ставам сликата директно на блогов, туку ќе поставам едно предупредување до сите кои не сакаат морбидни слики да не ја гледаат.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.