Web 2.0 според Ask_a_ninja

ninja 4.5Доколку не сте знаеле кој ја движи интерент индустријава напред, и воопшто кој ја движи технолошкава револуција, конечно еве одговор.

Ask a ninja cartoons имаат одговор на ова, но и на многу други прашања. Ask a Ninja Special Delivery 5 “Doogtoons 3”

Прв пат овие клипови ги дозанв кај равигор.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Web 2.0 според Ask_a_ninja

  1. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 09:12

    Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is fantastic, let alone the content!. Thanks For Your article about Web 2.0 според Ask_a_ninja | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.