Google Blog Search

Само на кратко. Нова содржина на Google.
Нормално бета верзија, но вреди да се проба
Find blogs on your favorite topics

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.