Грујо на средба со блогерите

Насловов е шпекулативен, ама судејќи според последниот пост на авторИТЕ на блогот Трибун може наскоро да се очекува Грујо да се сретне со блогерите кои пишуваат эа неговиот лик и дело.

Ова и не може да биде толку неочекувано, нели официјалниот гласноговорник е блогер во мирување, а и неколку пати ја эачна темата на релација влада – блогери.

Прашање: Дали може сериоэно да се очекува еден ваков потег и тука, и што мислиш кои блогери би биле поканети?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

5 Comments Грујо на средба со блогерите

 1. sead93 20/09/2007 at 21:54

  Да, Дарко дали би се насадил со некоја ол-стар селекција на блогерите на маса, па нека е тркалезна, ете, со прима балерината на естаблишментот? 🙂 И потоа Боцевски, како што милува да каже на прес би изјавил. „за прв пат во историјата на Македонија седнаа на маса“…:)

 2. darko156 20/09/2007 at 22:55

  @ Волан: што јас? дали може да се очекува? Па што знам, зошто да не. ако проценат дека тоа ќе биде доволно популистички потег, т.е. дека има доолно критична публика

  @ Сеад. Има многу фактори тука.

 3. Pingback: Блогерски промашени иницијативи по N - ти пат « ЛИТЕРАТУРА НА ЛИТРО

 4. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 06:12

  Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, let alone the content!. Thanks For Your article about Грујо на средба со блогерите | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.