Media & Marketing Blog

Сезона два: Комуникации.нет подкаст број 2

Втора епизода од втората сезона и за прв пат оваа сезона сите заедно, јас, Дарко и Сеад. Тоа беше ден за паметење но поради тоа што ние се собравме да за ја снимаме втората епизода од комуникации.нет подкастот туку затоа што Македонија играше против Литванија во четвртфиналето на Европбаскетот и не само што играше туку и победи. Во оваа епизода покрај неизбежната тема за кошарката зборуваме и за дали е дојден крајот на ерата на персоналните компјутери, за извештајот на Nielsen за социјални медиуми, истражувањето кое покажува дека споделувањето автоматски на Facebook или преку клиенти како Hootsuite, TweetDeck и други ја намалува интеракцијата дури за 70% како и за други теми.

Play

Линкови:

3 коментари на “Сезона два: Комуникации.нет подкаст број 2”

  1. Anonymous

    А и Google Voice има таков скрининг

  2. Darko Buldioski

    Ми требаше време да сфатам за што е коментарот :).

    Ќе му го препорачам на Сеад 😀

    Фала

Коментарите се затворени.