11 македонски блогери со постови/раскази во Блогопедија 2008

Ако не згрешив во броењето 11 од вкупно 40 постови веќе се отидени во печат со цел да се појават во традиционална форма – книга, на 4 и 5 ти октомври. Пишав еден коментар кај Окси, каде и ја прочитав оваа вест оригинално.

Па еве го коментарот, и тука:

Честитки, честитки

Баш ми е мило што оваа година има макдонски авотри во оваа збирка. Лани кога бев на претставувањето на првата Блогопедија ми беше криво што најразвиената секција од мк блогосферата немаше некој претставник барем да каже дека нешто се случува на оваа тема тука.

Оваа година ќе биде далеку подобро.

Photo by Blogowski

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment 11 македонски блогери со постови/раскази во Блогопедија 2008

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 05:53

    Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, as well as the content!. Thanks For Your article about 11 македонски блогери со постови/раскази во Блогопедија 2008 | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.