Владин весник

Еве само како идеја, може некому ќе му се види интересна. Башка ни тргна со улогата на советодаватели 🙂

Nigeria’s Gombe State government will set up a newspaper to report on the administration, the special assistant to the state governor on printing and publishing has disclosed.

Alhaji Ahmed Mohammed Yidikawu said the newspaper is needed to inform the public on government activities, a challenge in light of the state Printing and Publishing Company’s poor condition, according to an article posted on AllAfrica.com. …SFNBlog

Technorati Tags: , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Владин весник

 1. Развигор :-) 23/09/2007 at 10:56

  Во демократскиот свет такви потреби се задоволуваат со релокација на трудот (аутсорсинг). 🙂

 2. oksimoron 23/09/2007 at 20:48

  Бре, бре, бре!

  Треба да почнам да се сончам, да фанам боја за у Нигерија 🙂

 3. darko156 23/09/2007 at 21:55

  Абе и ние сме демократска земја, па општина Аеродорм си има весник, општински.

Comments are closed.