Media & Marketing Blog

Македонска Блог Сцена

Блог-Сцена

Со закаснување (од оправдани причини) еве мала рекалама или одбележување на новата рубрика во (верувале или не) во Нова Македонија – Блог Сцена

Вуна: Се надевам дека ќе биде каков-таков трибјут за „заедницата“.. или „ордата“, свеедно 🙂

Автор, уредник или наречете го како сакате е Анастас Вангели, некои ги викаат и Вуна 😉

2 коментари на “Македонска Блог Сцена”

  1. Aрхеолошки д…

    Блог сцена во Нова Македонија…

     Со мало закаснување и јас (после Комуникации) ја пренесувам веста дека од 22.09.2006 год. во дневниот весник ,,Нова Македонја, почна да излег…

Коментарите се затворени.