Blogging-револуцијата во медиумите

Одличен текст на Ивица Боцевски објавен во Утрински весник.

Со една мала но крајно добронамерна критика. И во Македонија има блогови, и тука нешто луѓето мислат. Можеби не се личности од доменот на политиката, но имаат што да кажат.

На едно место еднаш напишав сга еве пак: Блогосферата е моќна работа. Светот го докажува тоа.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Blogging-револуцијата во медиумите

  1. Miki 26/09/2005 at 17:14

    Мислење за прилогот во Утрински има и на Е-бизнис блогот http://blog.ebiznis.info/?p=28
    како и мислења за слични работи

Comments are closed.