Македонска Блог Сцена

Блог-Сцена

Со закаснување (од оправдани причини) еве мала рекалама или одбележување на новата рубрика во (верувале или не) во Нова Македонија – Блог Сцена

Вуна: Се надевам дека ќе биде каков-таков трибјут за „заедницата“.. или „ордата“, свеедно :)

Автор, уредник или наречете го како сакате е Анастас Вангели, некои ги викаат и Вуна ;)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Македонска Блог Сцена

  1. Pingback: Aрхеолошки д…

  2. Pingback: Àðõåîëîøêè äíåâíèê vol.2 ©

Comments are closed.