Секое искуство вреди, SocialSpot на SparkMe конференцијата

socialspotВчера по завршувањето на официјалниот дел од првиот ден на Spark.me конференцијата која се одржува во Будва на кратко поразговарав со Марјан еден од креаторите на SoclSpot.com. Марјан вчера за прв пат ја презентираше нивната идеја и сервис пред отворена публика. Тие беа единствениот македонски сервис кој влезе во финалето на натпреварот за стартапи во организација на SparkMe конференцијата зад која стои црногоскиот .ME

За жал, не влегоа во финале но собраа вредно искуство, одлични препораки и една многу важна покана од еден од уредниците на TechCrunch.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.