Новинарите ја бојкотираа владата

Не дека досега не дознаа сите, него фоткава ептен ме бедиса. Браво за фоторепортерот на ВРЕМЕ.

bojkot

За жал не успеав да обезбедам поголема верзија.

Медиумите ја бојкотираа прес-конференцијата на Владата – А1
Новинарите ја бојкотираа владата – BBC
Opomena od mediumite do Vladata – OneWorld

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

7 Comments Новинарите ја бојкотираа владата

  1. Marko 29/09/2007 at 00:17

    Фоткава е за во антологија. Но и гестот на новинарите. Таман изгубив надеж дека новинарите се продадоа кој за ситни кој за крупни пари, кој за платено патуванје …. со овој гест видов тронка надеж дека во седмата сила не е се‘ изгубено.

  2. sead93 29/09/2007 at 02:27

    Секоја чест за потегот на новинарите, покажаа карактер и достоинство, се надевам нема да ја заборават оваа добиена битка.

  3. Џаман 29/09/2007 at 03:03

    Добра фотка. Ме интересира кои фацијални изрази на министрите би ги доловила фотката. А новинарите не би ги фалел, баш!

    И бидејќи првпат се јавувам, а читам, да кажам дека одличен ти е блогот. Секоја чест на ангажманот.

  4. darko156 01/10/2007 at 10:22

    Фала Џам

  5. Iko 03/10/2007 at 12:26

    Фотката е супер… ама ова новинариве шо праат…

  6. Ивана 28/10/2007 at 13:19

    Храброст, карактер!

  7. Ивана 28/10/2007 at 13:21

    Храброст, карактер! Браво!

Comments are closed.