#комкаст 44 – интро за сезона #3 и преглед на испуштеното

Во насловот си напишав се :). Се враќаме со нова сезона на комуникации.нет подкастот. Во нови простори на РадиоМОФ со нова енергија (затнат нос) и план за многу гости и теми. Како за почеток со Сеад се обидовме да направиме еден кус преглед (колаж) низ темите кои беа (се) актуелни изминативе недели.

Зборувавме за МРТВ, за новите сајтови, за законот за меидуми, за инстаграм за MobileMonday, за Вебит, за МПМ и сл.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.