Утеха

Сите добро знаеме дека Американците се зависници од телевизија и од другите медиуми. Впрочем идеалната позиција на секој Американец е со пиво во рака, пред телевизор.

Не дека и ние не сме такви ама како мала утеха еве една анализа на истражување за тоа колку време америве трошат на медиуми. (линк)

Бројките се запрепастувачки и слободно можеме да кажеме дека ние сме аматери. Јас тоа го сметам за пофалба. Не знам за вас?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Утеха

  1. dr dre monster beats 21/11/2012 at 09:40

    The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it'll do even better in those areas, but for now it's a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod's strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

Comments are closed.