#комкаст 21 – Комуникации.нет подкаст

Во оваа епизода после подолго време имавме гостин. Во студиото на @radioMOF ми се придружи и Киро Велковски (@kvelkovski). Зборувавме за #umoevreme, секако за времето во кое Киро започнувал да се занимава со мрежи, комуникации и интерент. Неизбежно се надоврзавме и дискутиравме за актуелни сосјтојби на нашиот ИТ пазар но и прокоментиравме за новиот таблет на Amazon кој се наметнува како прва сериозна конкуренција на iPad.

Да не заборавам да повторам дека во епизодата има и отворен повик за секој кој сака да ни биде гостин во подкастот. Знаете дека секогаш сме расположни за муабет на некоја интересна тема, лично искуство и промоција на добро дело 🙂

Линк:
Google to open London startup centre
Silicon comes to Stratford: Developing London’s ‘Tech City’

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

5 Comments #комкаст 21 – Комуникации.нет подкаст

 1. Anonymous 01/10/2011 at 00:56

  Апропо ангели инвеститори, ајде 10 души по 10.000€ и ете фонд 🙂

 2. Darko Buldioski 01/10/2011 at 12:07

  Вие седите по тие кафани 🙂 може полесно ќе ви биде да ги најдете и соберете, плус нели имаше некоја мрежа/организација за бизнис ангели што ја правеа пред неколку месеци. Ако не се лажам мислам дека Зиков беше со некоја функција а сето тоа одеше под закрила на USAID

 3. Anonymous 01/10/2011 at 15:32

  Не мора да е институционално. Приватна иницијатива за приватен ќар

  1. Darko Buldioski 03/10/2011 at 16:16

   Да исплатам долговите по дома, ќе потсобеарам некоја пара и ќе се договараме тогаш :). Искрено.

 4. pink jordans 21/11/2012 at 08:41

  Welcome Articles just like it directly to your electronic mail box seat!Take gratis now!

Comments are closed.