Читај меѓу редови

Ова е приказната за Библиотекарката која немаше бизнис план.
Ја раскажува Јован.

05.10.2005: За жал ЈОван ја тргнал приказната. Од непознати причини. Можеби му ја тргнале ограниченсота :))

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Читај меѓу редови

  1. Јован 05/10/2005 at 14:04

    Да се продадов за 10 Гигабајти 🙂

    Вистината е – текстот е „тргнат“ за доработка и (евентуално) објавување на друг медиум… Простете за забуната, уште еднаш ќе напишам соопштение – заради непознати причини не можам да објавам прилог со ист ИД број.

Comments are closed.