Гледав вести, случајно

Одамна ја немав видено Ива (Билјана Секуловска) на вести. Нели во Брисел е сега па поретко ја има. Таа индиректно ме потсети на сите новинари, презентери и сл. тв фаци кои се пренемагаат за време на вести глумејќи некоја динамичност, атрактивност, сензационалност.

Порано почесто, сега не толку ама сепак, кометирам колку ме нервира тоа, патем мило ми беше кога А1 ги вратија (мтв школа) презентерките.

Некаде на 3-тата минута на овој клип од ТЛН – Топ Листа Надреалиста, во првиот прилог на нивнте вести, има одличен прмер за ова што го зборам. Башка “ненадејно изби мир” секогаш вреди да се погледне 🙂

Technorati Tags: , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Гледав вести, случајно

  1. sead93 04/10/2007 at 14:25

    Sega ne e bas na temata no najjak moment e recenicata "megjunarodna teroristicka organizacija UNICEF" :-). U stvari i moze da bide na tema, spin + dramatizacija 🙂

Comments are closed.