#комкаст 45 – Социјалните медиуми како извор на информации

Гостин во оваа епизода на комуникации.нет подкастот ни беше новинарот од Радио Слободна Европа – Срѓан Стојанчов. Инспирирани од Полемиката на „Утрински“ за фејсбук-новинарството. Латас контра Ордановски се обидовме малку да ги чепнеме темите кои ги поврзуваат традиционалните (па иако се на интернет) новински куќи и социјалните медиуми.

Секој коментар е добредојден.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment #комкаст 45 – Социјалните медиуми како извор на информации

  1. Anonymous 18/10/2012 at 22:21

    Одличен подкаст, одличен гостин! Само напред

Comments are closed.