РЕВОЛУЦИЈА

Неколку поста подолу го наведов овој блог но заслужува посебна најава.

КОНЕЧНО и во Македонија се случува нешто што е многу позитивна работа.

Луѓето се спротивставуваат преку дигиталните медиуми овој пат официјално

РЕВОЛУЦИЈА Vs. МТНет

Проверете, доколку не сте го посетиле до сега

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.