Квалитативен мониторинг на медиумите во Македонија

НВО Инфоцентарот во рамките на своите заложби за постојана двонасочна комуникација и соработка со медиумите, започна со програма за редовен мониторинг на медиумите во Република Македонија – Медиумско огледало

Извештајот е доста долг и конкретен. Тимот од Инфоцентарот најавува месечни извештаи. Ова е одличен потег од нивна страна. За состојбата која тие ја констатирале ќе дикутираме подоцна. Ова треба прво да се прочита :))

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.