„Телеком“ е на пат да го купи „Вечер“

A1: На „Телеком“ му треба медиум за да го поправи лошиот имиџ во јавноста предизвикан од постојаните телефонски поскапувања, во пресрет на евентуалната конкуренција во фиксната телефонија.
Најпогоден за тоа им се видел „Вечер“, особено по кризата во која западна, откако во јавноста се затркалаа сомнителните приватизации и бизниси на Свето Пивара, кој преку „Идеја плус“ е неформален финансиер на „Вечер“.

Веста е малку стара (05.10.2005) ама подобро некогаш отоколку никогаш

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment „Телеком“ е на пат да го купи „Вечер“

  1. melbourne aus airpor 21/11/2012 at 04:38

    In your life you will love someone so much you could eat them, then you will get married and wish you had.

Comments are closed.