Весници: препознајте ја земјата?

This is the dominant model of today’s ******** daily newspapers….And blah, blah, blah commentators.

Newspapers for non-readers…

So, not too many readers.

Lack of quality.

Lack of credibility.

Newspapers paid for by industrial and political groups.

Not by readers and advertisers.

A non-profit model.

******* newspapers are dying.

Која земја се крие зад звездичките?

Првите неколку реда ги извадив, одговорот е тука: THE ******* NERWSPAPER WAY OF LIFE

Technorati Tags: , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Весници: препознајте ја земјата?

Comments are closed.