Протестен молк на РТВ-станиците

Дневник: Приватните телевизиски и радиостаници в понеделник ќе одржат предупредувачки штрајк со неколкучасовен прекин на програмата, незадоволни од предлог-законот за радиодифузија и поради нелојалната конкуренција од МРТВ и кабелските оператори. Електронските медиуми ќе ја прекинат програмата три до пет часа во ударниот термин од 17 до 22 часот.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.