Откажан протестот на медиумите

A1: Откажувањето на протестот следи по начелниот договор што за барањата на АПЕМ за средување на состојбите во етерот го постигна денеска раководството на Асоцијацијата, со заменик-министерот за транспорт и врски Дејан Кошутиќ, директорите на Агенцијата за електронски комуникации, на МРТВ и на А1 ТВ, Коста Трпковски, Гордана Стошиќ и Дарко Перушески.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.