Blogger да се номинира за Нобелова

NobelMediaGuardian соопштува дека од оваа година во трката за Нобелова награда за мир може да се натпреваруваат и медиуми (на англиски media organisations, можеби тоа е пошироко). Journalists eligible for Nobel peace prize.BloggerНа оваа вест се надоврзува Jeff Jervis (Buzzmachine) со предлог да го кандидира Blogger. I nominate Blogger

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.